top of page

LOGO DESIGN for JANITA AUTIO


Logo design for Janita Autio

Janita Autio, 24, photographer from Helsinki. Takes photos mostly of people, fashion and captures good vibes. Is currently living her dream thanks to her courage and passion. Is inspired by glitter, sunlight and the story behind each person.

"I'm very inspired of her photographic style how she snaps people and how she captures details. Her pictures reflect pure moments with positive energy and interesting vibes. Designing the logo for her personal brand was a pleasure. Choosing her trademark as a logo, her well-known glasses, points out her most important tool, her "golden-moments-catching eyes", framed with bright colours."

Logosuunnittelu / Janita Autio

"Janita tunnetaan kuvaustyylistään, joka vangitsee kameran kautta aidot hetket ja fiilikset. Inspiroidun hänen tavastaan kuvata henkilöitä ja yksityiskohtia, sillä hänen kuvistaan huokuu mieletön energia ja positiivinen lataus. Janita on tunnettu myös persoonallisesta tyylistään, jossa aitous, värit ja ilo ovat asusteet joista ei tingitä. Oli suorastaan herkullinen tehtävä suunnitella hänelle logo, sillä persoonana ja ammattilaisena hän on hyvin poikkeuksellinen. Logoon toteutin hänen tunnusmerkkinsä silmälasit, korostaen sitä, että hänen tärkein työkalunsa on kyky nähdä hetket kuvina, värikkäillä kehyksillä tietenkin."

bottom of page